> Kedvenc szolgáltatásaink
mta cs16 web vps
Tekintsd meg árlistánkat, további szolgáltatásainkhoz...
Fizetés: Bankkártya/Paypal

Magyarországon a legtöbb bank rendelkezik saját Internetes felülettel, amellyel garantálják, hogy ügyfeleik otthonról, kényelmesen utalhassanak pénzt, vagy épp nyomon követhessék számlájuk egyenlegének alakulását. (Az egyes bankoknál ezeknek a felületeknek a neve lehet: Direkt, Webbank, Internetbank, stb.) Amennyiben te is rendelkezel a bankodnak ilyen felületéhez való hozzáféréssel, akkor könnyedén utalhatsz pénzt, és a továbbiakban leírt műveletek végrehajtására nincs szükséged. (Minden ilyen rendszer máshogy néz ki, máshogy épül fel, ezért ezek működéséről bankod honlapján tájékozódhatsz.)

Ha nem áll módodban ezt a módszert választani, akkor a PayPal használatát javasoljuk.
A Paypal egy internetes kereskedő rendszereket támogató, bankkártyás fizetésen alapuló rendszer. A rendszer használatához nem kell más, mint egy bankkártya. Ez a megoldás sokkal gyorsabb és olcsóbb mint a postai vagy egyéb módok. A Paypal rendszerbe a felhasználóknak regisztrálniuk kell adataikat. Mivel az oldal maga angol, ezért magyar nyelvű segítséget itt találhattok hozzá:


1. Böngészőnk címsorába írjuk be a www.paypal.com címet. Ezután válasszuk a bal sávban található Sign up (regisztráció) linkecskét.

 

2. Válasszuk országnak Magyarországot (Hungary), nyelvnek pedig mivel más nincs, az angolt (English). Ezután a három hasáb közül az elsőhöz tartozó Get Started gombot, amely megadja, hogy a fiókunk típusa személyes legyen. Van még ezen kívül két üzleti, a Premier és a Business, de azokkal nem kell foglalkoznunk.

 

3. Miután a regisztrációnk elkészült, két választást kínál fel nekünk az oldal. Az első azt jelöli, hogy egy virtuális számlát kívánunk használni, vagyis ahhoz hogy utalni tudjunk előbb a saját PayPal fiókunk egyenlegét kell feltölteni, és ebből fogunk utána tudni gazdálkodni. Második megoldásként, közvetlenül bankkártyánk adatait adhatjuk meg, ezáltal azonnali célirányos utalás hajtható végre. Összeségében, tetszőleges melyiket választjuk.

 

4. Ha sikerült idáig eljutni, már csak az utalás maradt hátra. A Send Money menüpontra kattintva, az alábbi oldal fog betöltődni. A To (címzett) mezőbe a bmpaypal@sunwell.hu Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. e-mail címet kell megadni. A második sorban levő Amount (összeg) mezőbe pedig az utalni kívánt összeget. Végül a jelölhető mezők közül a Services (szolgáltatás) kell bejelölni, és rákattintani a Continue (folytatás gombra).

 

Mint fentebb feltüntetésre került, ha a virtuális számla opciót választod, előbb fel kell töltened egyenleged. Ennek feltöltésére, a rendszer kiírja, hogy mely címre küld el a pénzt. A Send Money opció csak ez után használható. Ha minden igaz egy budapesti Unicredit Bankot kell kiírni a rendszernek, mint a hivatalos magyarországi PayPal bankot.


Jóváírás:
-Az összeg 100%-át írjuk jóvá!